Starterspakket

Logo en website laten maken

Ga je een eigen bedrijf starten en wil je logo en website met huisstijl laten maken? Maak een vliegende start door gebruik te maken van het starterspakket!
Speciaal voor (startende) zelfstandig ondernemers heb ik het starterspakket samengesteld. Er komt veel bij kijken als je een eigen bedrijf begint: zoals bijvoorbeeld het schrijven van een ondernemingsplan, het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, de financiering regelen en het openen van een zakelijke rekening. Dit zijn vaak niet de meest interessante, maar wel noodzakelijke stappen voor het starten van je eigen bedrijf. Heb je dit geregeld, dan wordt het tijd om aan de buitenwereld en dan vooral aan mogelijke klanten te laten weten dat je bedrijf bestaat.

Een goede eerste indruk

Natuurlijk heb je allang nagedacht over welke producten of diensten je wilt verkopen met je bedrijf. Maar heb je ook al nagedacht hoe je dit wilt overbrengen naar je doelgroep? Je hebt maar één kans op een goede eerste indruk. Het is voor de klant belangrijk om te weten wat jouw product of dienst toevoegt. Waarom ‘moet’ de klant voor jou kiezen en niet voor je concurrent? Hoe wil je dat jouw bedrijf bekend komt te staan? En op welke doelgroep richt je bedrijf zich?
Door vanuit deze vragen je marketing in te richten, kun je een duidelijke boodschap de wereld insturen, die je doelgroep aanspreekt.

starterspakket webdesign logo ontwerp huisstijl laten ontwerpen - Vrouw bij laptop

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het starterspakket zijn 969,- De websites maak ik in WordPress, dit is een veilig en makkelijk te onderhouden systeem. Je kunt eventueel zelf de hosting regelen, waarna ik het ontwerpen en bouwen van de website oppak. Als je het prettig vindt, regel ik de hosting voor je. Daarnaast neem ik dan het onderhoud en de updates van de website op mij. De kosten hiervoor zijn 33,- per maand (of 349- per jaar). Je hebt hier dan geen omkijken meer naar en je kunt je richten op wat je het allerliefst doet: voor je klanten aan de slag.

Check of je gewenste domeinnaam beschikbaar is

Website laten maken Hoogeveen

Wat houdt het starterspakket in?

Wat houdt het starterspakket in? Ik ga vanuit antwoorden op bovenstaande vragen, voor je aan de slag om een logo, een website en een huisstijl voor je bedrijf te ontwerpen. In overleg bepalen we dus de kleuren en de stijl die we gaan gebruiken. Ik begin met het ontwerpen van een logo, dit vormt de basis voor de huisstijl. Vervolgens kun je een keuze maken uit verschillende templates voor een website tot vijf pagina’s die aanzet tot conversie. Tenslotte maak ik een ontwerp voor dubbelzijdige visitekaartjes, waarvan er 500 stuks afgedrukt worden. Wil je graag meer visitekaartjes ontvangen dan zit hier een kleine meerprijs aan om de kosten te dekken.

geld groeit

Ja, ik ben geïnteresseerd in het starterspakket

    Scroll naar boven