Tarieven Website en Logo Ontwerp

Wat kost een website te laten maken en onderhouden?

Wat kost een website laten maken en onderhouden? Hoeveel kost een logo? De kosten hangen enorm af van je wensen. Hoeveel maatwerk wil je? Welke functionaliteiten wil je graag terugzien op je website. Wil je de website globaal in orde maken voor zoekmachines of heb je sterke concurrentie en wil je hierin een tandje bijzetten? Hieronder vind je de tarieven die ik momenteel hanteer voor het ontwerp, de bouw en eventueel het onderhoud van een website.

Heb je een (nieuw) bedrijfslogo nodig? Ook hiermee help ik je graag verder. We gaan altijd voor we beginnen even in gesprek wat de wensen zijn en welke eventuele kosten hieraan verbonden zijn. Dit kan via de e-mail, telefonisch of op locatie. Ik houd zelf ook niet van onverwachte verrassingen.
Heb je vragen of specifieke wensen en ben je benieuwd wat de kosten hiervan zijn? Neem vrijblijvend contact op.

Hosting, Domein en Onderhoud

Maandelijkse bedrag voor hosting, domein en onderhoud/beveiliging website. (max. 30 min. per maand aan ondersteuning voor vragen en het plaatsen van updates) Betaal je jaarlijks, dan kost het maar 349,-

€ 33,-
Logo laten maken

Je ontvangt het logo in verschillende bestandsformaten voor drukwerk en schermen met een transparante achtergrond.

€ 219,-
Website van vijf pagina's

Website op basis van zelf gekozen template t/m vijf pagina's (bijvoorbeeld hoofdpagina, diensten, tarieven, contact) Aangemeld bij zoekmachines. Foto's worden indien nodig bewerkt en teksten SEO vriendelijk gemaakt en geredigeerd.

€ 589,-
Website van vijf pagina's

Op maat ontworpen website die t/m vijf pagina's (bijvoorbeeld hoofdpagina, diensten tarieven, contact) incl. zoekwoorden onderzoek. Aangemeld bij zoekmachines. Foto's worden indien nodig bewerkt en teksten SEO vriendelijk gemaakt en geredigeerd. Met extra pagina voor (lokale) SEO

€ 939,-
Website tot vijftien pagina's

Op basis van eigen gekozen template gemaakte website tot vijftien pagina's. SEO optimalisatie, de nodige fotobewerking en aanmelden zoekmachines.

€ 899,-
Website tot vijftien pagina's

Op maat ontworpen website tot vijftien pagina's. Zoekwoorden onderzoek. SEO optimalisatie, de nodige fotobewerking en aanmelden zoekmachines. Met extra pagina voor (lokale) SEO

€1489,-
Starterspakket

Maak een vliegende start met je onderneming en laat een logo, website én visitekaartje maken. Incl. 500 visitekaartjes.

€ 969,-
Webshop
Webshop € 1369,-

De webshop wordt gemaakt met WooCommerce in WordPress, hierdoor kun je de webshop eenvoudig zelf onderhouden en vullen met wisselende producten. Ik help je hiermee op weg zodat je zelf aan de slag kunt.

€ 1369,-
SEO check
SEO check € 129,-

SEO check van je website op gebruik van de juiste zoekwoorden, snelheid, mobiel-vriendelijkheid en gebruik van metadata. Je krijgt bruikbare tips waarmee je zelf aan de slag kunt, zodat je hoger scoort in zoekmachines.

€ 129,-
Uurtarief voor extra diensten

Dit betreffen extra diensten, eventueel na oplevering van een website. Hierbij kun je denken aan redigeren van teksten, plaatsen artikelen, fotobewerking of extra pagina's of functionaliteiten installeren.

€ 65,-

Toelichting op diensten en tarieven

De tarieven voor het maken van een website zijn van toepassing op een reguliere website met eventueel een contactformulier of een kleine fotogalerij. (Eventuele Privacypagina en Algemene voorwaarden plaats ik zonder bijkomende kosten)

Bepaalde toepassingen voor een website zoals bijvoorbeeld boekingsformulieren met specifieke wensen, vereisen meer tijd om te installeren.
De kosten hiervoor zal ik vooraf bespreken.

De kosten van extra betaalde Plugins zijn niet inbegrepen bij de prijs. Mochten extra betaalde Plugins nodig of gewenst zijn, dan laat ik voor de installatie hiervan weten wat de kosten zijn. Zo kun je als klant bewuste keuzes kunt maken en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Na oplevering help ik vrijblijvend met updates/content toevoegen aan de website. Mits dit minder dan een half uur werk is en tot max tot zes uur per jaar.  Voor extra diensten, buiten dit onderhoudscontract reken ik een uurtarief van 65,-

De websites maak ik met behulp van Elementor. Dit is een gebruiksvriendelijk Drag-And-Drop systeem. Je ontvangt, als je zelf aan de slag wilt met de website een handleiding en ik assisteer in het leren werken hiermee.

 De prijzen zijn excl. btw

Overweeg je een website en/of logo te laten maken en ben je benieuwd of ik je hierbij kan helpen?
Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. 

    Scroll naar boven